diumenge, 1 de febrer del 2009

Entrenament a Premià de Mar


Avui diumenge 1 de febrer, he fet junt amb un munt de companys l´entrenament oficial de cara a la marató. A les 7 AM o´clock hem sortit de Plaça Espanya, desprès de pujar fins l´estadi Olímpic i baixar per Miramar, hem agafat el litoral per no deixar-lo fins arribar al restaurant l´Ona de Premià de Mar, en total 30 Km.
No acostumo a fer una crònica d´un entrenament però avui l´ocassió ho mereix. Aquest entrenament és el primer acte oficial que el nostre club el C.A.Running organitza dins del nostre aniversari, aquest any per si algú no ho sap, fem 30 ANYS.
Poc diré del meu entrenament, simplement que dia a dia hem supero, avui m´he trobat bé i he pogut acabar els 30 Km amb 2h 14´14´´a una mitja de 4´28 ´, per davant de Botxi i nomès uns 20m per darrera del "monstruo" ( que quede clar que avui a sigut una excepciò però jo estic molts metres inclús Km per darrera de tots dos), però que a l´acabar un atleta com el "monstruo" hem feliciti, és tot un plaer.
Sense cap dubte el final de festa a sigut la millor. Quant els socis del C.A. Running ens seiem al voltant d´una taula per fer un àpat, no hi ha qui ens superi. I així a estat avui, supervisionat pel nostre president en funcions, el Sr Robin. L´esmorzar d´avui a estat de categoria, simplement maravillós.
Per últim nomès felicitar al nostre futur president "el brutus" (EL ARCOIRIS) i a tota la seva junta directiva, sembla que ells seguirant al cap davant del nostre club amb il.lusió i amb alegria com fins ara. FELICITATS NOIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada