diumenge, 10 de gener del 2010

Mitja de Sitges

Aviso importante !!!
Debido a un error en el marcaje de una calle del recorrido entre el km 1 y el km 2, se ha constatado que en el circuito de la Media Maratón de Sitges existieron 295 metros más de los previstos, con un porcentaje que ha significado un 1,4% de aumento en el recorrido que efectuaron los participantes.
La organización pide disculpas por dicha deficiencia y se procederá a una compensación de tiempos para los participantes ,que se publicará en los resultados.
Desprès de aquesta rectificació publicada per la organització, el meu temps queda en 1h 31´21´´.

Nou recorregut de la mitja de Sitges

Quant m’he aixecat aquest mati, el termòmetre marcava 3 graus, la Mati abans de sortir de casa a segut clara “estàs boig, anar a córrer amb el fred que fa”, segurament tenia raó però ja se sap....
Al arribar a Sitges, la temperatura encara era mes baixa, 0 graus, collons quin fred, potser tenia raó la Mati. Tant el Xavi, com el Pedro, el Orpi i jo ens hem refugiat a un bar per fer un caferet. Allà ens em trobat amb el Sergi, el Jose Luis Paez i el Martin Montori, un valent que avui ha desafiat el fred i ha fet 200Km fins Sitges per córrer la mitja, chapeau Martin.
A les deu en punt,la sortida .El sol ja començava a escalfar mes i la temperatura poc a poc anava pujant. El Pedro i el Paez han tirat davant i darrera d’ells he anat jo amb el Xavi. Els dos primers Km han estat pel Passeig Marítim, al arribar al Km 2 primer ensurt, el Km estava molt mal marcat, sobraven uns 250 metres, increïble però cert, tothom es queixava. Feia molt de fred i les cames estaven patin mes del conte, seguia al costat del Xavi i així he anat fins al Km 10, allà he perdut el contacte amb ell ja que he parat uns segons a veure, això si sempre he mantingut una referència visual.
El recorregut d’aquet any a canviat i avui hem voltat molt mes pels carrers de Sitges que estaven plens de gent, hem passat pels carrers mes cèntrics fins arribar de nou al Passeig on estava el Km 16 juts al costat de l’ arribada. Aquí he contactat de nou amb el Xavi, hem anat junts una estona fins que ell s’ha anat quedant poc a poc. El últims dos Km com sempre agònics, veus l’arribada al fons i sembla que no arriba mai, últim esforç i arribada amb 1h 32´37´´. Content però si he de ser sincer volia parar el crono en 1h 30´, tampoc passa res, feia molt fred i la cursa ha sortit uns 350 metres mes llarga.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada