dimarts, 28 de febrer del 2012

Mitja marató de Barcelona

A un mes vista de la marató, era la primera mitja que sortia a competir. Altres anys per aquestes dates ja havia fet al menys una o dues com a mínim però aquet any per diversos motius havia anat a Vilanova i ha Granollers però sempre amb un ritme i un temps bastant llunyà de les meves possibilitats.



Vaig acabar la mitja, molt preocupat i molt enfadat, una rascada molt forta a la planta del peu esquerra havia fet que a partir del Km 10 el meu esforç es convertís en un costant patiment. Per moments ,l’ escalfament de la planta del peu era tant fort que hem vaig veure obligat a parar tres cops, (km 11, 15 i 18) fins que el dolor baixava d’ intensitat i hem deixava impactar la bamba sobre l’ asfalt sense cap tipus de molèstia. Vaig notar una mica aquest escalfament a la mitja de Granollers, però crec que el fet d’anar molt més lent que ahir va fer que el dolor fos mes suportable. Fent memòria me n’he adonat que el dia que vaig córrer la marató al costat del Ricardo Abad també vaig acabar en una ampolla al peu i amb un dolor provocat pel mateix motiu a la planta. En principi havia pensat que els mitjons podrien ser els culpables d’aquest problema i per aquest motiu a la mitja de Barcelona vaig decidir córrer amb uns mitjons nous. Però sembla que no és cosa de mitjons i ara només hem queda pensar dues coses, o un problema a la planta del peu (espero que no sigui una fascitis plantar) o un problema de les bambes, els tres cops que he tingut aquestes molèsties he corregut amb les mateixes, unes Asics Nimbus 13 que estan noves. Avui ,un dia desprès de la cursa, el dolor pràcticament a desaparegut, per aquest motiu em decantaria més per la segona opció, però crec que ha de ser un especialista el que diagnostique el problema. Lo que sí que tinc clar, es que el entrenament de Premià del proper diumenge dia 4 de març, el faré amb unes bambes diferents.



Després de tot això puc estar bastant content del resultat de la cursa, 1h 30’ 11’’, amb aquest parcials cada 5 km, 20’07’’, 20’58’’, 21’58’’ y 22’16’’. Com es pot observar, a partir del Km 10 ,vaig perdre bastant temps, un minut bo fins al Km 15 i més de dos minuts fins al Km 20. Però com he dit abans, després dels problemes estic content amb el resultat. Propera cursa ,Marató de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada