dilluns, 13 de desembre del 2010

Marató de Castelló

Primera edició de la Mataró de Castelló i puc assegurar que no serà l’ultima. Una organització perfecta i uns carrers plens d’ un públic volcat amb els corredors animant sense parar.
Després de la marató de Bilbao el passat mes d’octubre, no havia fet cap sortida llarga pensant en aquesta marató, simplement un parell de cops havia fet 19 Km però insuficients per intentar fer una bona marca. Però a Castelló estava disposat a tot, feia dies que ho havia pensat i el meu objectiu era clar, fer el millor temps possible i sempre per sota de 3h30.
Així que poca cosa puc dir, a partir del Km 10 he anat tota l’estona darrera del grup de 3h15’, veien com poc a poc anava perden unitats i cada cop quedant menys corredors. He passat la mitja marató en 1h 37’, tot anava segons els meus pensaments fins arribar al Km 35, allà el bessó esquerre m’ha jugat una mala passada i he tingut que parar uns minuts per estirar-lo be. He intentat recuperar ràpidament el meu ritme però ha segut bastant difícil. Al final he creuat l’arribada amb un temps igualment bo de 3h 20’ 09’’.
Avui he tingut els ànims constats de la Mati i la Cinta, també de l’Alberto, l’Anna i la Irene uns bons amics que viuen a Castelló.
A la sortida també he pogut parlar amb el Riki Abab, una gran persona a part d´ un grandíssim corredor que ha acabat la cursa amb un temps de 2h 57’, això no tendria cap importància si no fos perquè fa 73 dies que corre una marató diària. I això no es tot, aquest navarrès té el repte de fer 500 maratons consecutives, segur que ho aconseguirà. Un placer Riki, nos vemos en Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada