divendres, 18 de març del 2011

Temporada de Muntanya

Un cop finalitzada la Maratò de Barcelona i a falta de una darrera cursa el dia 1 de Maig a Parets del Vallès pertanyent al "Atleta 10", dono per tancada la temporada d'asfalt . Per descomptat que tanco l'asfalt i obro la temporada de muntanya, és l'hora de canviar les Nimbus per les Trabuco i començar a córrer per les muntanyes com les cabres. El primer contacte amb la muntanya sera el proxim 8 de Maig a la cursa del club a Collserola, curta, molt curta, tan sols 9 Km però que servira per preparar la primera gran cita de la temporada que tindra lloc una setmana despres a la costa del Garraf. Aquest any se celebra la primera edició de la Ultra Trail de Barcelona, amb sortida i arribada a Sitges, 104Km i un desnivell positiu de 4000m, transcorre pel parc natural del Garraf, passant per Begues i seguint el circuit de la marxa de les 10 Ermites. Per cert panssant per Can Amat. Tota la informació a:

http://www.utbcn.com/

El segon gran repte sera per al mes de Juliol, concretament els dias 11 i 12, aquet dur, dur de debò, la primera edició de la Isostar Desert Marathon, , una Maraton de Sables en els Monegros. La distància encara esta per determinar, entre 110 i 120Km, una cursa a peu pel desert dels Monegres, en semi autosuficiència ja que l'organització tan sol proporcionara aigua en els controls del pas. Tota la informació a:


http://www.nlmt.com/index.php?mmod=staticContent&file=cursa&IDf=236





El tercer repte per a Setembre, concretament el 18 i 19, ni mes ni menys quela Matagalls- Montserrat, 84Km i un desnivell acumulat de 6000m. Mes informació aqui



I ja en el mes d'Octubre i depenent de les forces correre la Ultra Trail del Montsant, 97 Km i 3500 desnivell positiu. Mes informació aqui:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada