diumenge, 8 de febrer del 2009

Mitja marató de Barcelona

Avuí, aprofitant la mitja de Barcelona, he fet la segona tirada llarga de cara a la marató i per cert quina tirada, 32Km. He sortit amb alguns companys del C.A.Running a les 8,15h de les 3 xemeneies i hem fet 9 Km abans de començar la cursa. Desprès he corregut la mitja de Barcelona 21,097Km i un cop finaliçada, he tornat fins les 3 xemeneies corrent, 2Km mes, i ja fan un total de 32Km, una molt bona tirada.
Com podeu imaginar he acabat cansat però amb unes sensacions molt bones, el temps final de la mitja a sigut de 1h3305´´, dos minuts menys del que jo tenia pensat fer. Avui he corregut de nou al costat del David i del Botxí, un altre company, el Jesús, ens ha acompanyat fins el Km8. A partir del Km11, el David i jo ens hem quedat tot sols, era la segona part de la mitja i també la mes incomoda .Aquest tram transcorre per una zona de Barcelona que no hi ha molt públic. Finalment a l´arribada, com he dit abans 1h33´05´´, contant que portava ja a les meves cames 30Km ho dono pert bo.
Ara ja nomès falten tres setmanes per la marató, avui Barcelona a sigut una antesala de lo que´ns spera el pròxim dia 1 de Març, una festa, una gran festa per part del corredors i acompanyada pel public que ha d´omplir de bat a bat el carrers de la nostra ciutat. Esperem que sigui així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada