diumenge, 8 de novembre del 2009

XXXI Cross de Sants

El Tomàs Molina feia dies que´ns avisava “diumenge farà molt fred”, el bo d’en Tomàs a tingut tota la raó del mon i avui a 2 quarts de deu del matí a la carretera de Sants amb Rambla Brasil el termòmetre no passava dels 10 graus.
He arribat mig hora abans de la sortida, just per recollir el dorsal i escalfar una mica, feia molt de vent i si et quedaves quiet literalment et quedaves gelat.
A les deu en punt el tret de sortida, estava molt ben col·locat i ràpidament he pogut començar a córrer a un bon ritme. Passava el Km 1 en 4´07´´, anàvem corren per la Av. Madrid, un lloc ample i bastant pla, a sobre el vent ens bufava al nostre favor. Km 2 en 8´15´´, hem trobava molt be i portava un ritme molt bo per mi. El Km 4 passàvem per primer cop per la sortida i seguia amb un temps molt bo 16´20´´. La segona volta la he fet al mateix ritme que la primera, em trobava molt be i veia que podia fer un bon temps. L’últim esforç al arribar a Plaça Espanya .Quedava tota la Carretera de Sants fins la Rambla del Brasil, un km i mig mes o menys, anava avança’n gent i amb un ritme molt còmode. Al final he creuat l’arribada amb un bon temps de 40´47´´.

Tothom que segueix el meu bloc sap que m’agrada escriure les cròniques de les meves curses, algunes mes bones i unes altres mes dolentes, també les anècdotes que dia darrera dia hem van passant mestres vaig corrent. Però avui vull fer un incís i fer una critica a la organització del Cross de Sants. No m’agrada fer això però crec que avui no han estat a l’altura per molts motius:
  1. No es normal que ¾ d’hora abans de començar la cursa vagis a recollir el dorsal i ja no tinguem camisetes per repartir, a sobre ens diuen que prenen nota del meu dorsal i me la faran arribar per correu. INADMISSIBLE.
  2. Nomes hi havia catifa per marcar el temps a la sortida i l’arribada, he vist molta gent caminant per la cera i de cop ¡¡¡¡¡xas!!!!! baixàvem al asfalt, unes retallades bestials, crec que faltava alguna catifa mes per algun punt estratègic del circuit.
  3. La distància, realment el Cross de Sants son 10 Km? A l’arribada molta gent es queixava d’això, en concret el meu GPS ha marcat 10,340 Km.
  4. Cues, cues i mes cues per recollir un vas d’aigua o una xocolata desfeta calenta (amb el fred que feia era una bona idea) a l’arribada, fins a 30 minuts. Senyors no es pot tindre a una sola persona omplin gots de plàstic amb garrafes de 5 litres.
  5. Els últims corredors tenen el mateix dret que´ls primers, a l’avinguda Madrid els cotxes es colaven entre els últims corredors i a la Carretera de Sants la Guàrdia Urbana recollia les tanques i autoritzava el pas del cotxes abans de que la cursa es dones per tacada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada