dimecres, 27 d’octubre del 2010

Marató Nocturna de Bilbao

L’ experiència de córrer una marató nocturna em feia gràcia, així que quan Jordi hem va proposar anar a Bilbao per córrer la 2 edició de la NIGHT MARATHON, ràpidament vaig dir que sí.
el nostre somni

La sortida era dissabte a les 21,00 PM així que ens vam passar la tarda al hotel descansant i recuperant-nos dels excessos del divendres. Amb un quart d´hora de retard sona el tret de sortida, la veritat que va ser el mes bonic de la cursa, amb el Guggenheim de testimoni, tots el corredors anàvem circulant al costat d’una ria il·luminada per un espectacular castell de focs artificials . Per completar el 42,195 Km teníem que fer dues voltes a un circuit que voltava pel centre i afores de Bilbao. Els primers 10 Km van ser espectaculars, els carrers principals de la ciutat estaven plens de gent animant i es clar entre tota aquesta gent no podien faltar la Cris i la Mati animant constantment. Amb el Jordi havíem parlat de fer 4 hores i això vam fer, la primera volta potser la vam fer una mica mes ràpid animats pel bon ambient, la segona ens la vam prendre una mica mes tranquils i vam tardar una mica mes. Al final l’arribada a meta just quant començava a caure alguna gota amb el temps pactat, 4h 00m 30s, perfecte, havien passat una bona estona.
ultims Kms

Un únic punt negre per l’organització, tant els avituallaments de la segona part de la cursa com el de l’arribada, molt i molt fluixos, com també va ser molt fluixa la fira del corredo