diumenge, 9 de gener del 2011

Mitja de Sitges

Després de les vacances de Nadal i uns dies de turisme per Roma, he tornat a fer una cursa bastant dura no per la distància, sinó per la falta d’entrenament i el descans realitzat després de la marató de Castelló.
Com he dit abans a Sitges arribo amb la incertesa de sabre quin serà realment el meu estat de forma. Quan el Txema m’ha dit de fer 1h 30’ m’ha semblat molt bé. Avui, a part del Txema, també som a la sortida, el Jordi, Cèlia, Pedro, Xavi, el germans Perez i Martin Montori.
Sortida ràpida pel passeig de Sitges direcció Terramar, després de voltar pels carrers estrets i plens de cotxes enfilem la carretera que va direcció a Vilanova. Aquí he perdut contacte amb el Txema, era el Km 12 i al veure que ell anava mes ràpid he decidit seguir el meu ritme per no forçar-me.
A partir del Km 18 he perdut una mica de força i sobre tot el últim Km pel passeig,que s’ha fet molt llarg. Al final un temps prou bo i content amb l’entrenament realitzat. Ara toca pensar en Sant Antoni el proper dia 23 i baixar de 40’ .Desprès la mitja marató de Barcelona per intentar fer 1h 28’.
Com no podia ser d’un altra manera hem acabat fent un vermut Cèlia, Jordi, Txema i Pedro.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada