dijous, 18 d’abril del 2019

Taymory Sèries Trail Alella


És el mes bonic d'aquest esport, Trail. Un poble a un quilometro del mar, Alella, pot organitzar una carrera de muntanya, sembla mentida però és així, estem parlant de la Serralada del Litoral. Potser no són els desnivells dels pirineus, on sols arribar pràcticament als 3000 metres d'alçada, aquí ens quedem en els 500 però a vegades es fan mes duros.

Taymory Sèries Trail Alella és una cursa de muntanya, 20 Km amb un desnivell positiu de 1100 metres, un trencacames continu, puja i baixa constantment entre els boscos i vinyes de la Serralada de Marina.
Després d'acabar una setmana abans Camins de Fusta sense cap molèstia en el meu genoll, el meu objectiu estava clar, continuar sumant quilòmetres de qualitat de cara a la gran cita de la temporada, 11 de maig, illa de la Palma, Trasvulcania.


Al final objectiu complert, carrera còmoda sense cap molèstia amb un temps de 2h 35 minuts 24 segons.De moment fins a finals d'abril, Cursa de la Talaia a Vilanova i la Geltrú, no tinc programanda cap trail més. Tal com vaig fer l'any passat, volum de quilòmetres en muntanya amb entrenaments llargs i sobretot enfortir cames  amb BTT. Seguim sumant i seguim entrenant.

Salut i Quilòmetres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada