diumenge, 11 de novembre del 2012

10 Km Camp de l'Arpa


Avui simplement buscava millorar els 44’22’’ del 10 mil del mediterrani i veure el meu estat de forma de cara al proper dia 18 de novembre a la Jean Bouin.

Les sèries realitzades amb el companys del club durant els últims entrenaments tenien que donar ja el seus fruits amb una millora considerable de temps. Un 10 mil no molt ràpid degut a les moltes corbes que hi ha, girant constantment de carrer amb carrer en el primers i últims Km’s. També una mica moguda la sortida ja que al carrer Rosselló, no hi havien retirat tots el cotxes ni motos i això ha causat que abans de girar cap a Dos de Maig hi hagués una mica de caos.

Un altre inconvenient ha sigut la lleu pluja que ha caigut durant pràcticament tota la cursa, això ha fet que al l’últim Km, ple de revolts com he dit abans, llisques molt el terra i s’hagués de prendre precaucions per no acabar per terra.

Per sort el pronòstics s’han complit i  he pogut baixar el temps de l’ultima cursa i acabar amb 41’57’’, això confirma la millora i bon camí que estic seguint als entrenaments.

Pròxima cursa diumenge 18 de novembre, Jean Bouin 10 Km.